دختری که تا پدیده شدن یک قدم فاصله داشت

دختری که تا پدیده شدن یک قدم فاصله داشت

پارالمپین تکواندو ایران همان دختری شگفتی سازی است که با کمتر از یک سال ورزش حرفه ای توانست خویش را بعنوان یک چهره توانمند مطرح معرفی نماید.


به گزارش ایت بال به نقل از خبرگزاری ایرنا، نام «رایحه شهاب» تا قبل از برگزاری رقابت های قهرمانی آسیا در اردن برای ورزش ایران ناشناخته بود اما از اردیبهشت ماه سال جاری وی در زمره کسانی قرار گرفت که باید در آوردگاه بزرگ توکیو روی شیاپچانگ می رفت. هر چند که برخی کسب سهمیه وی را یک اتفاق و حضورش در پارالمپیک را با عنوان حمایتی قلمداد کردند اما کسب عنوان چهارم پارالمپیک در اولین تجربه بین المللی باعث شد تا نام وی بیشتر از گذشته بر سر زبان باشد.
رایحه شهاب که کمتر از یکسال در ورزش حرفه ای فعالیت داشته حالا نامی آشنا در پارالمپیک ایران به حساب می آید و با قرار گرفتن در جمع نفرات برتر این رشته مدعی کسب مدال در بزرگترین جشنواره ورزشی معلولان جهان شد. او هر چند که در رده بندی رقابت های تکواندو در پارالمپیک به حریف نامدار انگلیسی باخت اما این باخت به معنای آخر دوران زندگی قهرمانی او نیست بلکه در ۲۸ سالگی دورنمایی را برای خود ترسیم کرده که برونداد آن موفقیت در بازی های پاراآسیایی و پارالمپیک ۲۰۲۴ توکیو است.
رایحه شهاب که حالا بیشتر از گذشته موفقیت را در ورزش جستجو می کند در این حوزه به خبرنگار ایرنا، اظهار داشت: تکواندو ورزش لحظه ها و بسیار مهیج است یکی از دلایلی که من را برای حضور در این رشته ترغیب کرد هیجان آن بود. در ۲۷ سالگی به این رشته آمدم و در کمتر از یکسال توانستم تا یک قدمی مدال پارالمپیک بروم. این افتخار بزرگی است اما برای من سقف آرزو نیست به دنبال موفقیت های مهم تر هستم و باید برای رسیدن به آنها تلاش کنم. از بهمن سال ۹۹ به تکواندو آمدم و عضو تیم ملی شدم در این زمان هم تجربه های زیادی کسب کردم و در نهایت باید از آن بهترین استفاده را به عمل آورم.
شهاب که بسیاری سهمیه او را اتفاقی داسته و در فهرست اعزام در جمع ورزشکاران حمایتی قرار داشت در توکیو فراتر از انتظار ظاهر شد و اگر قرعه سخت دور نخست نصیب او نمی شد بدون شک در جمع نفرات حاضر در سکو قرار می گرفت.
وی در این حوزه باور دارد که اگر قهرمان ازبک ها حریف نخستش نبود و مسابقه را با یک حریف دیگری آغاز می کرد می توانست عملکرد بهتری داشته باشد چونکه تجربه نخست بین المللی او جدال با قهرمان چند دوره آسیا بود.
شهاب که در رقابت های شانس مجدد توانسته بود حریف نامدار مکزیکی را مغلوب کند، افزود: پس از غلبه بر نماینده این کشور برای کسب مدال برنز به مصاف نماینده بریتانیا رفتم او نفر نخست این وزن و عنوان دار جهان بود. شرایط را برای او سخت کرده بودم اما در نهایت تجربه این تکواندوکار بر من غلبه کرد. در راند نخست توانستم وی را ۱۳ بر هشت شکست دهم اما راند دوم مسابقه امتیاز زیادی از من گرفت.
ملی پوش پاراتکواندو ورزش را ابزاری هم برای تفریح و هم برای قدرت نمایی در میدان های جهانی می داند. نفر چهارم پارالمپیک توکیو باور دارد که با ورزش می شود از بسیاری محدودیت ها عبور کرد. تصور این که یک معلول در کمتر از یکسال بتواند تا یکقدمی مدال برود دشوار می باشد اما با ابزار ورزشکار این مهم رخ داد. تکواندو برای معلولان کار راحتی نیست اما من آنرا با تمام سختی هایش انتخاب کردم.
وی برای خود یک چشم انداز بزرگ طراحی نموده که نتیجه آن مقرر است موفقیت باشد. چشم اندازی که با حضور در بازی های پاراآسیایی شروع و در پارالمپیک ۲۰۲۴ پاریس تکمیل خواهد شد.


منبع:

1400/06/24
15:11:40
5.0 / 5
544
تگهای خبر: بازی , تیم , تیم ملی , رقابت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۲
بیلیارد