در گزارش ایت بال اعلام شد

موانع تولید انبوه دستگاه تشخیص ۳۰ثانیه ای التهاب ریه

موانع تولید انبوه دستگاه تشخیص ۳۰ثانیه ای التهاب ریه

ایت بال: پژوهشگران شركت تولیدكننده دستگاه تشخیص التهابات ریوی در 30 ثانیه در صدد تولید انبوه هستند و استفاده آن برای عموم مردم وجود دارد.



دکتر هانی شعشعانی مدیرعامل شرکت دانش بنیان تولید کننده «دستگاه تشخیص التهابات ریوی(RDSS) در ۳۰ ثانیه» به خبرنگار مهر اظهار داشت: دستگاهی که در این شرکت دانش بنیان به تولید اولیه رسیده می تواند در ۳۰ ثانیه التهابات ریوی را تشخیص دهد.
وی اضافه کرد: باتوجه به شرایط کنونی حاکم بر کشور و جهان، که بیش از ۹۹ درصد التهابات ریوی مربوط به کووید -۱۹ است بدین جهت می توان به جرات ادعا کرد که این التهابات ارتباط تنگاتنگی با بیماری کووید ۱۹ دارد.
شعشعانی اضافه کرد: ما تمام تلاش خودرا برای تولید انبوه دستگاه به کار گرفته ایم و در این راستا تقریباً تمامی قطعات مورد نیاز برای ساخت را سفارش داده ایم.
وی افزود: تا حالا تقریباً ۴۰ دستگاه کامل آماده و مونتاژ شده است و به برخی شرکت ها، آزمایشگاه های خصوصی و خیریه و.... نیز فروخته ایم.
شعشعانی با تاکید بر اینکه باتوجه به نیاز بیش از پیش به انجام تست کرونا و آغاز راه بودن برای تولید این دستگاه هنوز برای تولید انبوه ابتدای راه هستیم، اظهار داشت: این دستگاه تاییدیه موقت سه ماهه اداره کل تجهیزات پزشکی را ستاندن کرده که توانسته ایم برمبنای آن محصول را به بعضی از آزمایشگاه ها به فروش برسانیم.
وی افزود: حالا در حال اقدام و جمع آوری مدارک برای ستاندن پروانه دائم هستیم، ولی متاسفانه فرآیند جواب دهی به ما در اداره کل تجهیزات پزشکی به کندی صورت می پذیرد. همین طور با توجه به این که مجوز موقت از اداره کل تجهیزات پزشکی را ستاندن کرده این اما متاسفانه برخی کارشکنی ها در استفاده همین محدود دستگاه وجود دارد.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان اظهار داشت: برای دریافت سایر استانداردها، ستاندن استاندارد اتحادیه اروپا (CE ) نیز اقدامات خودرا آغاز نموده ایم ولی تقریباً می توان پیش بینی نمود که برای این منظور تقریباً یک سال زمان خواهد برد.
وی درباب یکی از موانع تولید انبوه این دستگاه اظهار داشت: یکی دیگر از موانع تولید بیشتر، تامین قطعات الکترونیکی است که در بازار کم شده است، به خصوص افزایش نرخ ارز که به شدت بهای تمام شده این محصول رو بالا برده است.
مدیر عامل این شرکت دانش بنیان در پاسخ به اینکه آیا این دستگاه می تواند در اختیار عموم مردم قرار بگیرد اظهار داشت: هر فرد، ارگان، اداره یا … می تواند برای خرید دستگاه اقدام نماید و درخواست خرید دهد، ما طی فرآیند طراحی شده باتوجه به حجم درخواست مبادرت به تولید و تامین دستگاه برای آنها می نماییم.
به گفته وی، به جهت اینکه بتوانیم دستگاه را برای عموم مردم قابل استفاده نمائیم، نیاز به حجم تولید انبوه به شدت بالایی مخصوصاً در تولید قطعه مصرفی (سرپروب) وجود دارد که نیاز به ایجاد زیرساخت قابل توجهی خواهد داشت که زمانبر خواهد بود.
وی اضافه کرد: الان این دستگاه در چند آزمایشگاه مستقر شده است و در حال تست از عموم مردم است.
وی اضافه کرد: یکی از مشکلاتی که وجود دارد و جدید بودن روش تشخیص که مشابه خارجی ندارد، ما مبادرت به برگزاری جلسات علمی و آموزشی سنگین برای انتقال مطالب روز علمی به استفاده کنندگان از دستگاه جهت تفسیر نتایج آن کرده ایم که تا حالا نتایج در خور توجهی داشته است.


منبع:

1399/07/21
14:35:04
5.0 / 5
1414
تگهای خبر: آموزش , استاندارد , بیماری , تیم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۳
بیلیارد