كدام فیزیوتراپی ها در مقابله با كرونا ایمن هستند؟
به گزارش ایت بال راهنمای گام دوم مبارزه با كووید- ۱۹ شامل فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و كار مراكز فیزیوتراپی اعلام گردید.
به گزارش ایت بال به نقل از ایسنا، شناسایی راه های انتقال عامل ایجاد کننده بیماری نقش مهمی در کنترل آن دارد و راه های انتقال کووید۱۹ هنوز به صورت دقیق مشخص نشده است ولی بعنوان یک اصل کلی، ویروس های تنفسی به صورت عمده از راه ریز قطرات، سرفه، عطسه یا لمس اشیا آلوده منتقل می شوند و بر مبنای دانسته های کنونی این بیماری از یک طیف ملایم تا شدید با علایمی همچون تب، سرفه و تنگی نفس می تواند بروز پیدا کند.
در موارد شدیدتر این ویروس امکان دارد منجر به ذات الریه، نارسایی کلیه و مرگ شود و درصد مرگ ناشی از این بیماری هنوز به صورت دقیق معلوم نیست که با عنایت به آخرین اطلاعات، انتقال ویروس کرونا از انسان به انسان از راه سرفه، عطسه، تخلیه ترشحات بینی و دهان در محیط بوده و این ویروس می تواند در فاصله یک تا ۲ متری از راه سرفه یا عطسه منتقل شود.
علاوه بر این راه دیگر انتقال کووید۱۹، تماس دست ها با محیط و سطوح آلوده به ویروس مانند تجهیزات، دستگیره درها، میز و صندلی، شیرآلات، نرده پله ها، پریز و کلیدهای برق و تمامی وسایلی است که به صورت عمومی و مشترک مانند اسکناس، اسناد و مدارک دست به دست شده و نظایر آن استفاده می شود، ازاین رو حائز اهمیت می باشد بعد از تماس با هر فرد یا اشیاء مشکوک دست با آب و صابون شستشو شود.
راهنمای ذیل که از جانب فدراسیون پزشکی ورزشی در اختیار ایسنا قرار گرفته است برای تمامی مراکز و موسسات فیزیو تراپی و توان بخشی تهیه شده و جهت پیشگیری و کنترل کووید- ۱۹ بوده و سایر قوانین، آئین نامه ها، مقررات و دستورالعمل های در رابطه با بهداشت محیط و بهداشت حرفه ای به قوت خود باقی است.
برای مشاهده راهنمای گام دوم مبارزه با کووید- ۱۹ شامل فاصله گذاری اجتماعی و الزامات سلامت محیط و کار مراکز فیزیوتراپی اینجا کلیک کنید.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب