اعطای تسهیلات ۷۰۰ میلیارد ریالی به شركت های فناور و دانش بنیان

اعطای تسهیلات ۷۰۰ میلیارد ریالی به شركت های فناور و دانش بنیان

به گزارش ایت بال مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری استان یزد اظهار داشت: این صندوق پارسال حدود ۷۰۰ میلیارد ریال تسهیلات به شركت های فناور و دانش بنیان اعطا كرده است.



به گزارش ایت بال به نقل از دبیرخانه کارگروه صندوق های پژوهش و فناوری، دکتر محمد سپهر با اشاره به اینکه صندوق پژوهش و فناوری استان یزد تمامی منابع در اختیار خویش را به شرکت های متقاضی عرضه کرده است، اضافه کرد: سال قبل این صندوق برپایه منابع داخلی، خط اعتباری و دیگر سرمایه های در اختیار حدود ۷۰۰ میلیارد ریال تسهیلات در چارچوب ۴۷۵ فقره تسهیلات اعطا کرده است.
مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری استان یزد تصریح کرد: پایین ترین میزان اعطا تسهیلات این صندوق مبلغ ۴ میلیون تومان و بیشترین آن به مبلغ ۲ میلیارد تومان بوده است.
سپهر تصریح کرد: سال قبل حدود ۶۷۰ درخواست اعطا تسهیلات به صندوق اعلام گردید که حدود ۷۰ درصد متقاضیان موفق به دریافت تسهیلات شدند.
تسهیلات ۷۰۰ میلیاردی ریالی صندوق به پروژه های خطرپذیر در سال ۹۸
وی عنوان کرد: کمیته سرمایه گذاری خطرپذیر صندوق پژوهش و فناوری استان یزد در سال ۹۸ حدود ۳۰ جلسه برگزار کرد که در این جلسات ۳۳ پروژه مورد بررسی قرار گرفت که در مجموع ۷ پروژه تایید و قرارداد سه پروژه به مبلغ ۷۰۰ میلیارد ریال منعقد شد.
مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی استان یزد اظهار داشت: همینطور ۴ پروژه دیگر هم در راه مذاکره قرار دارند تا با جلب مشارکت صندوق نوآوری و شکوفایی قرارداد این پروژه ها هم منعقد شود.
وی اضافه کرد: همینطور برنامه داریم در سال ۹۹ و ۱۴۰۰ در حوزه سرمایه گذاری ریسک پذیر نقش پررنگ تری ایفا نماییم.
سپهر افزود: اولویت صندوق پژوهش و فناوری استان یزد برای اعطای تسهیلات برپایه منابع داخلی با شرکت های منطقه به خصوص استان یزد است اما صندوق در حوزه خط اعتباری محدودیتی ندارد و برای کل کشور این خدمات عرضه می شود.
وی با اشاره به راه اندازی دفتر صندوق پژوهش و فناوری استان یزد در پارک علم وفناوری هرمزگان اظهار داشت: این صندوق از شرکت های مستقر در پارک علم و فناوری هرمزگان، مراکز رشد قشم و پارک بیوتکنولوژی قشم حمایت می کند.
مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری استان یزد تصریح کرد: ۵۰ فقره تسهیلات خط اعتباری این صندوق به شرکت های متقاضی سراسر کشور اختصاص داده شده است.
ارتباط صندوق پژوهش و فناوری استان یزد با نهادهای تخصصی استان
سپهر تصریح کرد: این صندوق ارتباط خوبی با نهادهای تخصصی استان دارد و درحال حاضر حدود ۱۷۰ شخص حقیقی و حقوقی سهامدار این صندوق هستند.
وی با اشاره به اینکه ۶ دانشگاه استان سهامدار صندوق پژوهش و فناوری یزد هستند، اظهار داشت: سازمان نظام مهندسی معدن، سازمان نظام مهندسی کشاورزی، سازمان نظام مهندسی کامپیوتر، سازمان نظام مهندسی ساختمان و شرکت های بزرگ از سهامداران این صندوق بشمار می روند.
مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری استان یزد تصریح کرد: درحال حاضر برخی از اعضای هیات علمی هم بعنوان شخص حقیقی سهامدار این صندوق هستند.
سپهر افزود: این صندوق عاملیت مالی بنیاد ملی نخبگان و پارک علم و فناوری هرمزگان را دارد که منابع این نهادها در اختیار صندوق است و برپایه نظر این نهادها منابع از راه صندوق هزینه می شود. همینطور این صندوق عاملیت برخی منابع پژوهشی شرکت برق منطقه ای استان یزد را هم برعهده دارد.
وی با اشاره به اینکه صندوق پژوهش و فناوری استان یزد از سازمان برنامه و بودجه به صورت سالانه کمک فنی و اعتباری دریافت می کند، اضافه کرد: این صندوق ارتباط خوبی با صندوق نوآوری و شکوفایی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دارد.
راه اندازی مرکز توسعه فناوری کاشی و سرامیک
مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری استان یزد با اشاره به راه اندازی مرکز توسعه فناوری کاشی و سرامیک در استان یزد اظهار داشت: این مرکز با حمایت صندوق پژوهش و فناوری استان یزد به راه افتاده است که در این مرکز نیازهای صنایع رصد و شناسایی می شود و به فناوران و شرکت های دانش بنیان اعلام می شود.
سپهر تصریح کرد: مرکز توسعه فناوری کاشی و سرامیک استان یزد بستر تزریق فناوری به صنعت را نهادینه کرده است.

1399/03/17
23:23:02
5.0 / 5
2810
تگهای خبر: خدمات , شنا , صنعت , كامپیوتر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۳
بیلیارد