برای مصرف مستقیم انسان؛
مجوز ایمنی زیستی برنج طلایی در فیلیپین صادر شد
ایت بال: مجوز ایمنی زیستی برنج طلایی GR2E برای مصرف مستقیم بعنوان غذای انسان، توسط مؤسسه تحقیقاتی برنج فیلیپین و موسسه بین المللی تحقیقات برنج صادر شد.
به گزارش ایت بال به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بیوتكنولوژی ایران، دفتر صنایع گیاهی سازمان كشاورزی كشور فیلیپین مجوز ایمنی زیستی برنج طلایی GR۲E را برای مصرف مستقیم بعنوان غذای انسان، خوراك دام و فرآوری به مؤسسه تحقیقاتی برنج فیلیپین و موسسه بین المللی تحقیقات برنج صادر كرد. این سازمان بعد از ارزیابی های دقیق ایمنی زیستی، اعلام نمود كه این برنج تراریخته به اندازه رقم غیر تراریخته آن ایمن است. دكتر جان دی لئون، مدیر اجرایی موسسه تحقیقاتی برنج فیلیپین، اعلام نمود كه این صدور مجوز برای مصرف مستقیم بعنوان غذای انسان، خوراك دام و فرآوری این برنج، چاره ای برای رفع مشكل كمبود ویتامین A در كشور فیلیپین است كه خیلی از كودكان پیش دبستانی و زنان حامله در این كشور مبتلا به این كمبود هستند. دكتر متیو مورل، رئیس موسسه بین المللی تحقیقات برنج، نیز از همكاری این موسسه با مؤسسه تحقیقاتی برنج فیلیپین در تولید این برنج برای رفع گرسنگی پنهان آگاهی داد و اعلام نمود كه یكی از اصلی ترین اهداف موسسه بین المللی تحقیقات برنج، استفاده از پتانسیل زیست فناوری برای كمك به تامین امنیت غذایی و تغذیه، ایمنی محیط زیست و همین طور بهبود وضعیت معیشت كشاورزان است. در فیلیپین، كمبود ویتامین A در بیشتر از ۲۰ درصد از كودكان ۶ ماه تا ۵ سال مشاهده می شود. بتاكاروتن برنج طلایی با هدف تامین ۳۰ تا ۵۰ درصد از میانگین مورد نیاز تخمین زده شده ویتامین A برای زنان حامله و كودكان خردسال درنظر گرفته شده است. فیلیپین حالا به گروهی از كشورهایی كه ایمنی برنج طلایی را تأیید كرده اند می پیوندد. در سال ۲۰۱۸، استانداردهای غذایی نیوزیلند استرالیا، بهداشت كانادا و سازمان غذا و داروی آمریكا بعد از ارزیابی های ایمنی غذایی نظر مثبت خودرا در مورد برنج طلایی اعلام نمودند.
منبع: ایت بال
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب