مدیر بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص):

میزبانی ایران در چهارمین دوره جایزه مصطفی(ص) به علت پاندمی کرونا

میزبانی ایران در چهارمین دوره جایزه مصطفی(ص) به علت پاندمی کرونا

مدیر بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) اظهار داشت: به علت شیوع ویروس کرونا، این دوره از جایزه که قرار بود در کشورهای دیگر برگزار گردد در کشور خودمان برگزار می گردد.



به گزارش ایت بال به نقل از مهر، مهدی صفاری نیا امروز در نشست خبری چهارمین دوره جایزه مصطفی (ص) که به صورت حضوری برگزار شد، اظهار داشت: در ۳ دوره گذشته جایزه مصطفی، ۹ نفر از دانشمندان مسلمان بعنوان برگزیده جایزه معرفی گشتند.
وی با اشاره به اینکه طی این ۳ دوره بیشتر از ۲۷۰ نفر از دانشمندان مسلمان از ۳۳ کشور مورد ارزیابی قرار گرفتند، اظهار داشت: این برگزیدگان سه دوره از کشورهای ترکیه، سنگاپور، اردن و ایران بوده اند.
رئیس پارک فناوری پردیس با اشاره به اینکه سال جاری چهارمین دوره جایزه مصطفی (ص) برگزار می شود، اظهار داشت: در این دوره ۵ دانشمند جهان اسلام بعنوان برگزیده جایزه مصطفی (ص) معرفی خواهند شد.
وی عنوان کرد: در این دوره یک جایزه مشترک به دو دانشمند غیر مقیم کشورهای اسلامی و یک جایزه مشترک به ۳ دانشمند مقیم کشورهای اسلامی اعطا می شود. این ۵ برگزیده مورد تایید شورای سیاست گذاری جایزه مصطفی (ص) بوده اند.
به گفته مدیر بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص)، این جایزه به دانشمندان مسلمانی اختصاص دارد که اثرگذاری در جهان اسلام دارند و دستاورد آنها باعث رفاه جامعه بشری می شود؛ ازاین رو جایزه متعلق به جهان اسلام است و هدف آن شناسایی افرادی خواهد بود که آثار علمی آنها در خدمت بشریت است.
وی اضافه کرد: جایزه اعطایی به ۲ گروه منتخب در مجموع یک میلیون دلار است که از محل صندوق سرمایه گذاری و موقوفات مصطفی (ص) پرداخت خواهد شد.
به گفته صفاری نیا، حالا دارایی های این صندوق ۶۰۰ میلیاردریال است.
مدیر بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) از اعمال تغییراتی در جایزه به منتخبین اطلاع داد و اظهار داشت: از این دوره ۸۰ درصد جوایز نقدی و ۲۰ درصد آن غیرنقدی در چارچوب ارسال دانشجو و سفر دانشمندان به سایر کشورها برای همکاری پرداخت خواهد شد.
وی ضمن اشاره به برگزاری مراسم اعطای چهارمین دوره جایزه مصطفی (ص) اظهار داشت: این مراسم روز پنجشنبه ۲۹ مهرماه همزمان با ولادت پیامبر (ص) با حضور ۵۰ نفر از دانشمندان جهان اسلام برگزار می گردد.
صفاری نیا ضمن اشاره به برنامه های جنبی برای برگزیدگان جایزه اظهار داشت: نشست با ۱۳ دانشگاه، مرکز علمی و پژوهشگاه ها، یکی از برنامه هایی است که با حضور این ۵۰ دانشمندان جهان اسلام برگزار می شود.
مدیر بنیاد علم و فناوری مصطفی(ص) اظهار داشت: همینطور برگزاری ۴ کافه علمی به منظور تشریح دستاوردهای این دانشمندان و نشستی در پارک فناوری پردیس به منظور بررسی دستاوردهای این دانشمندان از دیگر برنامه هایی است که با حضور این دانشمندان برگزار می شود.
وی ضمن اشاره به نشست استپ در حوزه همکاری برای سرمایه گذاری روی طرح های منتخب جهان اسلام اظهار داشت: این نشست هر دو سال یکبار در یکی از کشورهای جهان اسلام برگزار می گردد ولی دو سال گذشته به صورت مجازی برگزار شده است.
صفاری نیا درباره این که قرار بود این دوره از جایزه در کشور دیگری برگزار شود، اظهار داشت: پنج کشور متقاضی برگزاری جایزه مصطفی (ص) بودند و ما چارچوب هایی برای برگزاری جایزه در این کشورها تعیین کردیم.
مدیر بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص) افزود: بررسی های زیادی شد که با عنایت به انتشار کرونا ممکن بود این مراسم برگزار گردد یا به صورت مجازی باشد. برگزاری محدود هم مورد علاقه کشورها در این شرایط نبود، ازاین رو تصمیم گرفته شد که در نهایت در کشور خودمان چهارمین دوره برگزار گردد.

1400/07/21
10:07:09
5.0 / 5
752
تگهای خبر: شنا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۳
بیلیارد