الگوی صحیح تغذیه در سفرهای ورزشی
ایت بال: یكی از نكاتی كه ورزشكاران باید در مسافرت ورزشی و هنگام شركت در مسابقات مورد توجه قرار دهند نحوه تغذیه در طول سفر و مقصد است؛ چونكه همچون مشكلات تغذیه ای ورزشكاران در مسافرت همچون كم آبی، سوء تغذیه و مشكلات گوارشی می تواند عملكرد آنها را تحت تاثیر قرار داده و حتی سلامت آنها را به خطر بیاندازد.
به گزارش ایت بال به نقل از ایسنا، همچون اطلاعات لازم پیش از سفر ورزشكاران می توان از شرایط اقلیمی و رطوبت محل، میزان آلودگی محل، ارتفاع محل از سطح دریا، عادات غذایی مقصد، غذاهای رایج، نحوه ارائه غذا در مقصد، اختلاف زمانی مبدا–مقصد و جدول زمانی دقیق مسابقات نام برد و باید لوازم و تجهیزات موردنظر را خریداری نموده و از نحوه ارائه خدمات بهداشتی، تغذیه و كادر تیم پزشكی آگاه بود.
علاوه بر این دسترسی و محدودیت رستوران هایی كه ورزشكار به غذای آن عادت داشته باشد یا در معرض دهیدراتاسیون بودن به سبب رقیق بودن هوا و نبود رطوبت و همین طور احتمال مسمومیت غذایی از دیگر مشكلات احتمالی ورزشكاران در سفرها است.
غذاها و نوشیدنی های نا آشنا كه ممكنست سبب بروز اسهال، یبوست، نفخ یا استفراغ شود، مبتلاشدن به سندروم lag Jet و نیز اسهال ناشی از مصرف آب یا غذای آلوده به باكتری ها، ویروس ها یا انگل ها، بیماری حركت و تهوع از دیگر چالش هایی است كه یك ورزشكار در مسافرت با آن مواجه می شود.
برای مشاهده سفارش ها، پیش گیری از تهوع در مسافرت، اطلاعات لازم پیش از سفر، حین سفر و در زمان مسابقات، وعده های غذایی، تاثیر مصرف قند و پروتئین، تجویز ملاتونین و سایر مسائل مورد نیاز برای ورزشكارانی كه بمنظور برگزاری اردوهای ورزشی یا شركت در مسابقات به خارج از كشور اعزام می شوند اینجا كلیك كنید.
این اطلاعات از طرف تورج ملك محمدی-دبیر فدراسیون پزشكی ورزشی جمع آوری شده است.
منبع: ایت بال
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب