فناوری جدید الون ماسك؛

ساخت رابط عصبی باریك تر از مو برای نصب در مغز

ساخت رابط عصبی باریك تر از مو برای نصب در مغز

ایت بال: شركت نورالینك، متعلق به الون ماسك، رشته هایی 10 بار نازكتر از موی انسان ساخته كه در مغز نصب و رابط بین مغز و كامپیوتر می شوند.


به گزارش ایت بال به نقل از دیلی میل، الون ماسك فناوری جنجالی «نورالینك» خودرا ارتقا داده است. او امیدوار است افراد با كمك این فناوری به كامپیوتر متصل و در نهایت به یك انسان سایبورگ تبدیل شوند. درهمین راستا شركت نورالینك مشغول ساخت رشته های ریز و انعطاف پذیر است كه ۱۹ بار نازك تر از موی انسان هستند و می توان آنها را به راحتی در مغز قرار داد.
ماسك در توئیتر خود درباره آخرین تحولات در فناوری شركت توضیحاتی داده است. بگفته او این فناوری و رباتی كه رشته های مذكور را در مغز انسان قرار می دهد، خارق العاده هستند و تغییراتی بنیادین به وجود می آورند. این ایمپلنت های كوچك « رابط های مغز- ماشین» (BMI) نام دارند و مغز انسان را به دستگاه هایی خارجی متصل می كنند. بدین سان انسان می تواند كامپیوتر ها را كنترل كند. این رابط های كوچك كه پهنای باند بالا و دقت زیادی دارند، N1 لقب گرفته اند و طبق ادعای شركت نورالینك تا ۱۲ ماه دیگر آماده نصب در بدن انسان خواهند بود. سال قبل نورالینك نسخه ای از یك دستگاه كوچك را رونمایی نمود كه بوسیله شكافی كوچك در مغز انسان قرار می گرفت. این دستگاه شامل یك تراشه بود كه در كنار سر انسان قرار می گرفت و به رشته هایی كوچك متصل بود كه در مغز انسان نصب می شدند. این در حالیست كه الون ماسك بدون ارائه توضیحات بیشتر فقط اعلام نمود نسخه جدید این فناوری كه امسال رونمایی می شود، پیشرفته تر است. او معتقد می باشد این فناروی به بیماران مبتلا به اختلالات عصبی كمك می نماید. البته


منبع:

1398/11/19
20:21:55
5.0 / 5
4530
تگهای خبر: كامپیوتر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۲
بیلیارد