مربوط به سال ۱۸۸۵؛

قدیمی ترین جدول تناوبی عناصر دنیا بازسازی شد

قدیمی ترین جدول تناوبی عناصر دنیا بازسازی شد

به گزارش ایت بال قدیمی ترین جدول تناوبی عناصر موجود در جهان پس از تلاش های فراوان بازسازی و احیا شده و در معرض دید عموم قرار گرفته است.



به گزارش ایت بال به نقل از نیواطلس، جدول مورد اشاره كه مربوط به سال ۱۸۸۵ میلادی است در سال ۲۰۱۴ در دانشگاه سنت اندروز انگلیس كشف شد.
این جدول كاغذی در دانشكده شیمی این دانشگاه قرار داشت و در جریان نظافت و پاكسازی قفسه های قدیمی به صورت اتفاقی توسط دكتر آلن آیتكن شناسایی شد. كشف این جدول تناوبی عناصر شیمیایی از آن جهت اهمیت دارد كه میزان دانش بشر در حدود ۱۵۰ سال قبل را در این حوزه مشخص می كند.
امروزه حدودا همه دانش آموزان دبیرستانی با جدول تناوبی عناصر شیمیایی آشنایی دارند، اما جدول مورد اشاره یكی از مهم ترین تلاش ها برای سازماندهی دانش بشری به حساب می آید.
اولین بار در سال ۱۷۸۹ برای تهیه جدول مذكور تلاش شد، اما سرانجام دمیتری مندلیف در سال ۱۸۶۹ توانست جدول عناصر تناوبی را تهیه و منتشر كند. جدولی كه اخیرا شناسایی شده شبیه به نسخه دوم جدول مندلیف است كه در سال ۱۸۶۹ به نمایش درآمد. البته در این جدول گالیم و اسكاندیم كه به ترتیب در سال های ۱۸۷۵ و ۱۸۷۹ كشف شدند هم مشاهده می شود، اما خبری از ژرمانیوم كه در سال ۱۸۸۶ كشف شد، نیست.
همین مساله سبب شد تا محققان بتوانند زمان دقیق تهیه جدول مورد اشاره را تخمین بزنند و دریابند كه این جدول در سال ۱۸۸۵ تهیه و آماده شده است.

1397/11/01
13:41:22
5.0 / 5
4829
تگهای خبر: شنا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۲
بیلیارد