تیم ملی ایران محروم شد!

تیم ملی ایران محروم شد!

ایت بال: تیم ملی فوتبال هفت نفره ایران از طرف فدراسیون جهانی این رشته با یک سال محرومیت روبرو شد.


به گزارش ایت بال به نقل از خبر آنلاین؛ فدراسیون جهانی فوتبال هفت نفره (CP Football) اعلام نمود که ایران به مدت یک سال از مسابقات رسمی که زیر نظر این فدراسیون برگزار می شود، محروم شده است.
به گزارش تسنیم، این محرومیت با شرایط اصلاحی اجباری، همچون بررسی ساختاری، الزامات آموزشی، کلاس بندی مجدد بازیکنان و نظارت بیشتر فدراسیون جهانی پیش از هرگونه برگشت، هم راه است.
در متن انتشار یافته از طرف فدراسیون جهانی فوتبال هفت نفره آمده است: تحریم های قبلی که در آگوست 2025 صادر شده بودند، همچنان پابرجا خواهند ماند. IFCPF چند ماه قبل اعلام نموده بود که فدراسیون ورزش های معلولان ایران با سه سال تعلیق بصورت مشروط و البته مشروط به رعایت کامل الزامات فدراسیون جهانی روبه رو شده است.
این محرومیت یک ساله بابت کلاس بندی برخی بازیکنان و عدم رعایت آنها از طرف ایران اعمال شده است. ایران روز اول آذر امسال برای سومین بار پی در پی در مسابقات آسیا - اقیانوسیه قهرمان شد.


منبع:

1404/11/26
09:33:21
5.0 / 5
19
تگهای خبر: آموزش , آنلاین , بازی , تیم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۳
بیلیارد