معرفی دستاوردهای ۱۵ شرکت دانش بنیان در نمایشگاه کشاورزی شیراز

معرفی دستاوردهای ۱۵ شرکت دانش بنیان در نمایشگاه کشاورزی شیراز

به گزارش ایت بال، پانزده شرکت دانش بنیان حاضر در پاویون شرکتهای دانش بنیان در نمایشگاه تخصصی کشاورزی شیراز، محصولات و توانمندی های خویش را به نمایش گذاشتند.



به گزارش ایت بال به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، پاویون شرکتهای دانش بنیان در نمایشگاه تخصصی کشاورزی شیراز (نهاده ها و سیستم های نوین آبیاری) از روز گذشته ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی فارس شروع به کار کرده و تا جمعه ۱۲ اردیبهشت ماه ادامه می یابد.
این پاویون به همت صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شده و ۱۵ شرکت دانش بنیان، محصولات، دستاوردها و توانمندی های خویش را در حوزه کشاورزی و صنایع وابسته به معرض نمایش گذاشته اند.
شرکت دانش بنیان اکسیر آزمای شکوه کوثر با عرضه محصول «آمونیوم بای فلوراید» در این نمایشگاه حاضر شده است. این شرکت دانش بنیان در زمینه تولید مواد شیمیایی، کودهای کشاورزی، سم و مواد اولیه پتروشیمی فعالیت می کند.
شرکت انبوه کشت اصفهان با محصول «تکثیر مینی تیوبر سیب زمینی و پایه های رز هلندی با تکنیک کشت بافت» دومین شرکت حاضر در نمایشگاه تخصصی شیراز است. این شرکت دانش بنیان ظرف یک سال بین ۱۲ تا ۱۵ میلیون ریزغده مینی تیوبر و بیشتر از ۲ هزار تن غده بذر سیب زمینی در کلاس های مادری تولید کرده است.
شرکت دانش بنیان آوند نهال کشت بافت هم که در زمینه تولید نشای گل های زینتی و پایه انواع درختان مثمر که همگی با فناوری کشت بافت فعالیت دارد، با عرضه محصول «ژیپسوفیلا» در این نمایشگاه حضور دارد.
پژواک صنعت فرهان اما چهارمین شرکت دانش بنیانی است که در این پاویون به عرضه دستاوردهای خود می پردازد و «اسکرین فیلتر خودشوینده هوشمند» محصول این مجموعه در نمایشگاه شیراز است.
گفتنی است هسته اولیه این شرکت دانش بنیان سال ۱۳۹۰ با تولید دو محصول فیلترهای اتوماتیک آب و اینورترهای توان بالا شکل گرفت و هم اکنون در زمینه آب و انرژی فعالیت دارد.
شرکت دانش بنیان تفتان بذر شرق با محصول «بذر پیاز»، خزر الکتریک با عرضه «خشک کن های ایستاده شالی و غلات»، دانا زیست لوتوس با محصول «لارما ۲۲۲»، روژین سازه ماهان با «ارائه قطره چکان آرام با نام تجاری RM drip»، رویان تیسان سبز با محصول «قارچ کش بیولوژیک پارس باسیل»، ریشه گستر وی را با محصول «باکتولند»، زیست دریا پروران آناهیتا با تولید «کود جلبک دریایی آلگالند»، صنایع سبز آویژه ماشین مهراب توس با عرضه محصول «دستگاه پاک کن گل زعفران»، فناور شیمی به رویان با محصول «کود هیومیک اسید پرک»، کشت گستر ایرانی ها با «تکنوپیت (بستر کشت گلخانه ای)» و شرکت دانش بنیان مهندسی دیباگران فرایند با عرضه محصول «کنتور هوشمند آب و برق با خروجی کنتاکت قطع کن برقی» از دیگر شرکتهای حاضر نمایشگاه تخصصی کشاورزی شیراز (نهاده ها و سیستم های نوین آبیاری) هستند.


1404/02/12
16:54:45
5.0 / 5
101
تگهای خبر: سیستم , صنعت , فعالیت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۲
بیلیارد