۲۱ هزار متر مربع به سرانه ورزشی خراسان جنوبی افزوده می شود

۲۱ هزار متر مربع به سرانه ورزشی خراسان جنوبی افزوده می شود

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی اظهار داشت: با بهره برداری از 14 پروژه در دهه فجر امسال 21 هزار متر مربع به فضای ورزشی این استان افزوده می شود.


حسن عزیزی روز یکشنبه در نشست خبری کمیته ورزش و جوانان ستاد دهه فجر استان خراسان جنوبی اضافه کرد: این تعداد پروژه شامل ۱۳ زمین چمن مصنوعی و بهسازی یک باب استخر است که با اعتبار ۱۰ میلیارد تومان راه اندازی شده اند.
وی اظهار داشت: استخر شنای امید قاین امسال مرمت و بازسازی شد و ۱۳ پروژه زمین چمن مصنوعی مینی فوتبال نیز در شهرستان های نهبندان، سربیشه و بیرجند به بهره برداری می رسد.
مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی از برگزاری ۵۰۰ عنوان برنامه کمیته ورزش و جوانان ستاد استانی دهه فجر آگاهی داد و اضافه کرد: از این تعداد ۵۶ عنوان برنامه با همکاری ۳۶ دستگاه اجرائی زیر مجموعه، ۲۷۶ عنوان توسط اداره کل ورزش و جوانان و ۱۵۰ عنوان برنامه توسط ادارات ورزش و جوانان در شهرستان ها اجرا می گردد.
وی درباره سرانه فضای ورزشی در خراسان جنوبی گفت: سرانه ورزشی خراسان جنوبی ۵۱ سانتیمتر مربع است و سرانه فعلی ورزشی در کشور ۹۵ سانتیمتر مربع است که مقایسه این ارقام نشان از عقب ماندگی زیاد استان در این حوزه می باشد.
عزیزی ضمن تقدیر از همکاری وزرات نفت و بنیاد برکت در اجرای پروژه های ورزشی خصوصاً در شهرستان های مرزی اظهار داشت: طرح های ورزشی بسیار خوبی به ویژه پروژه های زمین چمن مصنوعی با مشارکت این دستگاهها در شهرستان های مرزی استان اجرا شده که تعدادی در دهه فجر امسال به بهره برداری می رسد.
وی بیان کرد: درحال مکاتبه و رایزنی برای حضور وزیر ورزش و جوانان برای افتتاح پروژه های عمرانی در مناطق مرزی استان هستیم.
مدیرکل ورزش و جوانان خراسان جنوبی اضافه کرد: باتوجه به ۱۳ پروژه نیمه تمام و شاخص ورزشی شامل ۱۰ سالن چند منظوره، ۲ باب استخر سرپوشیده، یک باب خانه ورزش در استان، حضور وزیر ورزش و جوانان برای تخصیص اعتبار و تکمیل پروژه های نیمه تمام همین طور بازدید از مناطق مرزی و تخصیص اعتبارات برای روستاهای مرزی لازم است.
وی اظهار داشت: در خراسان جنوبی پیش از پیروزی انقلاب اسلامی زیرساخت ورزشی مشخصی نداشتیم اما هم اکنون شاهد فعالیت ۳۵ سالن چندمنظوره، ۳۶۸ باب خانه ورزش روستایی و فعالیت ۳۰۰ باب فضای ورزشی سرپوشیده و روباز در استان خراسان جنوبی هستیم.


1400/11/10
13:56:13
5.0 / 5
815
تگهای خبر: تیم , سالن , شنا , فعالیت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۳
بیلیارد