ملی پوش پاراقایقرانی:
اختلاف ركوردم با رقبا یك ثانیه است
به گزارش ایت بال ملی پوش قایقرانی معلولان ایران با اشاره به کسب سهمیه پارالمپیک در کاپ جهانی مجارستان اظهار داشت: با تمرینات منظم و برنامه کادر فنی اختلاف رکوردم با رقبا به حدود یک ثانیه رسیده و باید این اختلاف را کمتر کنم تا در سطح جهان مدعی باشم.
به گزارش ایت بال به نقل از ایرنا، «اسلام جاهدی» در مسابقات کاپ جهانی مجارستان با کسب عنوان بهترین قایقران آسیایی توانست سهمیه پارالمپیک توکیو را از آن خود کند و به دومین ایرانی این رشته تبدیل گردد که جواز حضور در بازی های پارالمپیک که شهریورماه در ژاپن برگزار می گردد را کسب کند. قبل از او «شهلا بهروزی راد» توانسته بود با کسب عنوان سوم جهان و مدال برنز در مسابقات قهرمانی جهان در مجارستان اولین سهمیه ایران را کسب کند.
«اسلام جاهدی» روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: در سال ۲۰۱۹ در مسابقات قهرمانی جهانی در مجارستان شرکت کردم اما باتوجه به تعدادی از کاستی های فردی و تکنیکی که داشتم نتوانستم عنوان شایان توجهی را کسب کنم. در آن سال من سفارش یک قایق با استانداردهای جهانی دادم و الان نیز با آن قایق تمریناتم را انجام می دهم.
وی اضافه کرد: نصف هزینه این قایق را خودم و نصف دیگر آن اداره کل ورزش استان هرمزگان و هیات جانبازان و معلولین استان پرداخت کرد و باید از آنان به خاطر این کمک تشکر کنم. البته زمانی که این قایق سفارش دادم دلار کمتر از ۱۳ هزار تومان بود و من تا امروز مابه التفاوت گرانی این ارز را نیز پرداخت کردم.
وی افزود: در مسابقات سال ۲۰۱۹ اختلافم با رقبا زیاد و در حدود هفت ثانیه بود اما در مسابقات ۲۰۲۱ این اختلاف به حدود یک ثانیه رسید و این نشان از آن دارد که برنامه های تمرینی و توجه مربیان کارساز بوده است.
جاهدی اظهار داشت: در مسابقات مجارستان تا ۲۰ متری خط اختتام در جمع مدعیان بودم اما ضعف تکنیکی سبب شد تا نتوانم بعنوان قایق برتر به خط اختتام برسم. این مشکل باید برطرف شود تا بتوانم در سطح جهان بعنوان مدعی خودم را معرفی کنم.
وی اضافه کرد: باید از ریاست و مسئولان فدراسیون تشکر کنم. کرونا سبب نشد تا در برنامه فدراسیون برای قایقرانان مشکل ایجاد شود برای اینکه قسمتی از تمرینات ما مجازی و بخشی نیز باید حتما در آب انجام می شد.
جاهدی اشاره کرد: از زمانی که تمرینات در اردوی تیم ملی شروع شده است تمرکز ما بر روی موفقیت در مسابقات مجارستان بود و این مهم با کمک فدراسیون محقق شد و من توانستم سهمیه توکیو را از آن خود کنم. من عنوان بهترین قایقران قاره کهن لقب گرفتم و توانستم بلیت توکیو را برای خودم رزرو کنم. حالا منتظر تصمیمات کمیته ملی پارالمپیک هستم. البته تا این ساعت تماسی با من انجام نشده است.
وی که از استان هرمزگان به تیم ملی قایقرانی گام نهاده است اشاره کرد: کسب سهمیه من در تاریخ ورزش استان هرمزگان برای نخستین بار رقم خورده است و برای توکیو برنامه داریم و اگر در فهرست اعزام قرار گیرم تمام تلاشم را برای سربلندی ایران انجام خواهم داد. روز گذشته (یکشنبه) وارد ایران شدم و تمریناتم از امروز پیگیری می کنم. باید برای رسیدن به موفقیت تلاش کنم و پارالمپیک آوردگاه بزرگی است که بدون تلاش موفقیت در آن دشوار است.
منبع: ایت بال
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب