در یك شركت دانش بنیان ؛
تولید غذای حاوی آرتمیا برای آبزیان از واردات جلوگیری كرد
به گزارش ایت بال یك شركت دانش بنیان موفق به تولید غذای كنسانتره حاوی آرتمیا برای آبزیان و پیشگیری از واردات این محصول شده است.
علی صادقی، مدیرعامل شرکت دانش بنیان تولید کننده غذای کنسانتره حاوی «آرتمیا» در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه این محصول جز اقلام وارداتی بوده، اظهار داشت: ازاین رو در صدد برآمدیم تا این مواد غذایی مهم ابزیان را به تولید برسانیم.
وی عنوان کرد: غذای کنسانتره حاوی آرتمیا (گرانول آرتمیا) یکی از مهم ترین فرآورده های آرتمیا است که برای تغذیه انواع مولدین لارو ماهیان زینتی و همینطور ماهیان خاویاری مورد استفاده قرار می گیرد. ماده اولیه اصلی این محصول بیومس آرتمیا است.
وی با اشاره به اینکه «گرانول آرتمیا» قدرت ماندگاری بالایی در آب دارد، اظهار داشت: افزایش قابل توجه تخم ریزی ماهیان مولد آکواریومی و افزایش درصد زنده ماندن نوزادان این ماهیان از دیگر خصوصیت های این محصول به حساب می آید.
صادقی در مورد فرایند تولید این محصول اظهار داشت: ابتدا بیومس آرتمیا بعنوان ماده اولیه آن تکثیر و پرورش داده می شود تا به ناپلی آرتمیا تبدیل شوند. بعد از آن، ناپلی آرتمیا به استخرها انتقال داده می شود. دوره رسیدن ناپلی ها به بلوغ بسته به دما و غذای مصرفی ۳۰ تا ۳۵ روز است و پس از این مدت ناپلی آرتمیا بزرگ شده و تبدیل به بیومس می شود.
وی افزود: بعد از مرحله صید و آبگیری، آرتمیا وارد فریزر شده و به مدت یک روز در آنجا نگهداری می شود. سپس به دستگاه خشک کن جهت تولید خمیر آرتمیا منتقل شده و با گرد کردن آن گرانول آرتمیا به دست می آید.
صادقی افزود: تولید و تکثیر پایدار بیومس آرتمیا و نحوه کار با دستگاه خشک کن و رسیدن به شرایط درست و دقیق از نظر دما، فشار و مدت زمان نگهداری، دانش فنی تولید محصول به حساب می آید. این دانش فنی با انجام فرآیندهای تحقیق و توسعه و همینطور با انجام آزمایشات بسیار توسط تیم تحقیق و توسعه شرکت به دست آمده است.
مدیرعامل شرکت در مورد مزیت این محصول نسبت به محصولات رقبای داخلی و خارجی اظهار داشت: تعداد اندکی از تولیدکنندگان داخلی به تولید این محصول مشغول بوده و عمده متقاضیان این محصول هم واحدهای پرورش آبزیان هستند.
وی اضافه کرد: نمونه های مشابه وارداتی این محصول، دارای قیمت بالایی هستند و با عنایت به تشابه کیفیت این محصول با نمونه های وارداتی سهم فروش بیشتری را از بازار به دست آورده ایم.
صادقی چشم انداز آینده این شرکت را تولید محصولات متنوع اعلام نمود و اظهار داشت: در گذشته دستگاه تولید غذا را نداشتیم و برون سپاری می کردیم که به هزینه های ما افزوده می شد بدین منظور در نظر داریم تا با دریافت تسهیلات از پارک علم و فناوری گلستان به میزان ۸۰ میلیون تومان، دستگاه مورد نظر را خریداری نماییم. علاوه بر آن تولید غذاهای جدید در دستور کار واحد تحقیق و توسعه ما قرار گرفته است و بزودی محصولات متنوع با قیمت کمتر تولید خواهیم کرد.
منبع: 8pool.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب