ستاری تاكید كرد:
سلولهای بنیادی هزینه های درمان را كم می كنند
به گزارش ایت بال معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با اشاره به اینكه سلول درمانی می تواند خیلی از هزینه های درمانی را كم كند، اظهار داشت: امیداریم چنین روش هایی برای بیماران قابل دسترس باشد.
به گزارش ایت بال به نقل از مهر، سورنا ستاری امروز در حاشیه افتتاح مركز جامع سلول های بنیادی و پزشكی بازساختی در دانشگاه علوم پزشكی تهران در جمع خبرنگاران اشاره كرد: یك مسئله ای كه در این دولت به آن توجه ویژه ای شده سلول های بنیادی و تجاری سازی محصولات این حوزه است.
وی اضافه كرد: این مسئله با همكاری وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو در حال انجام می باشد تا بتوانیم محصولات حوزه سلول های بنیادی را در بازار ببینیم.
به گفته معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری تعداد محصولاتی كه در حوزه سلول بنیادی توانسته تاییدیه دریافت كند روز به روز در حال افزایش می باشد.
وی با اشاره به اینكه ۱۰۰ شركت دانش بنیان در حوزه سلول بنیادی در حال فعالیت هستند، افزود: این عدد قابل تاملی در حوزه سلول بنیادی بشمار می رود.
وی اضافه كرد: الان ۷ دانشكده در حوزه سلول بنیادی و ارائه روش های جدید سلول درمانی فعالیت می نمایند.
ستاری با اشاره به اینكه سلول درمانی می تواند خیلی از هزینه های درمانی را كم كند، اظهار داشت: امیداریم كه چنین روش هایی برای بیماران قابل دسترس باشد.
وی اظهار داشت: حوزه سلول بنیادی در معاونت علمی همواره مورد حمایت قرار گرفته و می گیرد. ستاد توسعه فناوری های سلول بنیادی از نظر مالی مشكلی برای پشتیبانی از دستاوردهای این حوزه ندارد.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با تاكید بر اینكه وظیفه ما این است كه روی این حوزه كار نماییم، اظهار داشت: مطمئن هستیم كه تكنولوژی های زیادی در این عرصه توسعه می یابد. برای اینكه سلول های بنیادی یك مجموعه بی نظیر شمرده می شود.
وی با اشاره به مركز جامع سلول های بنیادی و پزشكی بازساختی دانشگاه علوم پزشكی تهران اشاره كرد: این مجموعه، مجموعه كاملی است كه دارای اتاق های تمیز بوده و تا سه ماه دیگر تكمیل خواهد شد؛ ما كمك می نماییم كه اتفاقات جدیدی در این مركز رخ دهد.
ستاری با تاكید بر اینكه ایجاد چنین مراكزی فرصت هایی را در اختیار دانشگاهها قرار می دهد تا جوانان و پژوهشگران گرد هم بیایند، اضافه كرد: این مركز می تواند دریچه جدیدی برای ورود به حوزه فناوری های نوین در بخش سلول های بنیادی باشد.
وی افزود: دانشجویان حوزه های مهندسی و پزشكی می توانند با یكدیگر در این مركز كارهای مشتركی انجام دهند؛ اجرای چنین پروژه های مشترك از اولویت های ما در معاونت علمی است.
منبع: ایت بال
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب