ابداع ماده خنك كننده جامد با چاپگر سه بعدی
به گزارش ایت بال امروزه برای خنك نگهداشتن مواد از برخی گازهای فشرده شده استفاده می شود كه باوجود ارزان بودن به محیط زیست صدمه می زند و حالا یك روش جایگزین بهتر شناسایی شده است.
به گزارش ایت بال به نقل از اینترستینگ اینجینیرینگ، تعدادی از پژوهشگران آمریكایی روشی جایگزین برای خنك سازی مواد و اقلام غذایی ابداع نموده اند كه مبتنی بر استفاده از چاپگر سه بعدی است و در این روش نیازی به استفاده از گازهای فشرده شده نیست.
برای تولید این ماده خنك كننده جامد از تلفیقی از نیكل و تیتانیوم استفاده می شود. ماده مورد اشاره، ماده ای الاستوكالوریك است و زمانی كه تحت فشار قرار می گیرد گرما را از خودش می راند و یكی دیگر از مزایای آن مقاومت در مقابل فرسودگی و صدمه دیدگی بعد از انتقال مكرر گرما از خود به محیط بیرونی است.
برای تولید این ماده از نوعی چاپگر سه بعدی معروف به ال – دید استفاده می شود كه می تواند نیكل و پودر تیتانیوم را به یكدیگر پیوند بزند.
این ماده می تواند بدون هیچ مشكلی تا یك میلیون بار گرما را از درون خود به بیرون براند. در صورت تجاری سازی این ماده می تواند ساخت و تولید محصولاتی همچون یخچال، فریزر و غیره را متحول كند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب