اعلام آمادگی پژوهشگاه علوم ورزشی برای كمك به استعدادیابی فدراسیون ها

اعلام آمادگی پژوهشگاه علوم ورزشی برای كمك به استعدادیابی فدراسیون ها

ایت بال: در نشست هم اندیشی بررسی رویكردهای نوین در استعدادیابی ورزشی، رئیس پژوهشگاه علوم ورزشی اعلام نمود: بعنوان یك مشاور علمی اهتمام داریم آخرین یافته ها و اطلاعات علمی را در اختیار فدراسیون های ورزشی قرار دهیم.



به گزارش ایت بال به نقل از ایسنا، دكتر علی شریف نژاد درباره هدف پژوهشگاه از برگزاری نشست هم اندیشی بررسی رویكردهای نوین در استعدادیابی ورزشی، اظهار داشت: برمبنای اهداف پژوهشگاه و سیاست گذاری هایی كه انجام شده تلاش بر این است تا سطح دانش فنی در حوزه های مختلف ورزشی را ارتقاء دهیم و در این راستا در پژوهشگاه علوم ورزشی كارگروه استعدادیابی ورزشی و استعداد پروری تشكیل شده كه در این كارگروه با حضور اساتید علمی و همین طور روسای بعضی از فدراسیون ها اهتمام داریم آخرین یافته های حوزه استعدادیابی را مورد بحث و تبادل نظر قرار دهیم.

وی اظهار داشت: در این نشست با حضور پروفسور پیون هان رئیس دپارتمان استعدادیابی دانشگاه هلند و نمایندگان دستگاه های اجرایی كه در بحث استعدادیابی فعالیت می نمایند و همین طور بعضی از اساتید علمی دانشگاه ها به دنبال آن هستیم تا روش های نوین استعدادیابی ورزشی را مورد بررسی قرار دهیم و آنرا به روز رسانی نماییم.

وی افزود: این كارگروه تخصصی كه از امروز فعالیت خودرا در پژوهشگاه آغاز نموده است هدفش به روز رسانی روش های نوین استعدادیابی در دنیاست تا بتوانیم بوسیله این اطلاعات و با هماهنگی و همكاری دستگاه های اجرایی فعالیت های جدیدی را درباب استعدادیابی آغاز نماییم.

شریف نژاد افزود: در دهه ۷۰ نخستین پروژه های تحقیقاتی در گرایش های مختلف علوم ورزشی در حوزه استعدادیابی انجام شده است و این مسئله همیشه از دغدغه های اصلی پژوهشگاه بوده تا بتوانیم در این زمینه اطلاعات به روز دنیا را در اختیار فدراسیون های ورزشی قرار دهیم. هم اكنون با رویكرد جدید بین المللی و تعاملاتی كه با دنیا در زمینه استعدادیابی داریم تلاش خواهیم كرد گام های موثری در زمینه استعدادیابی ورزشی برداریم. الان پژوهشگاه به دنبال آن است تا این مسئله را متمركز و هدایت نماید.

وی اشاره كرد: پژوهشگاه اعلام آمادگی می كند كه بعنوان یك مشاور علمی آخرین یافته ها و اطلاعات علمی را در اختیار فدراسیون ها كه تمایل به همكاری با ما در زمینه استعدادیابی دارد قرار دهد. البته باید بگویم این مسئله زمان بر است و در بهترین حالت ممكن پنج تا ۱۰ سال آینده نتایج كار آن به صورت پژوهشی مشخص می شود و ما نمی توانیم بگوییم كه برای المپیك ۲۰۲۰ می توانیم در زمینه استعدادیابی كار خاصی انجام دهیم.

رئیس پژوهشگاه علوم ورزشی اشاره كرد: یكی دیگر از رویكردهایی كه در این نشست شاهد آن بودیم حضور نمایندگان وزارت ورزش، آكادمی ملی المپیك، اداره كل تربیت بدنی، بنیاد ملی نخبگان و روسای بعضی از فدراسیون های ورزشی بود كه نشان از تعامل علم و عمل بین پژوهشگاه و دستگاه های اجرایی می باشد. ما همیشه یكی از دغدغه های اصلی خودرا سوژه استعدادیابی عنوان می كردیم و امیدوارم با تشكیل این كارگروه تخصصی بتوانیم در برای كمك به فدراسیون ها گام موثری را برداریم و شاهد استعدادیابی به صورت علمی در آینده باشیم.

وی درانتها اظهار داشت: اهتمام داریم سوژه استعدادیابی را با هدایت وزارت ورزش و جوانان به صورت عملیاتی در رشته های مختلف ورزش به اجرا درآوریم. البته پژوهشگاه علوم ورزشی تنها می تواند مشاوره های تخصصی به فدراسیون ها و وزارت عرضه نماید و كار اجرایی توسط وزارت ورزش و جوانان انجام می شود. ماهیت پژوهشگاه كارهای پژوهشی است و ما دنبال كار اجرایی نیستیم. پژوهشگاه بعنوان بازوی مشاور در زمینه استعدادیابی در كنار دستگاه های اجرایی و فدراسیون های ورزشی خواهد بود. هدف ما بر این است تا بتوانیم كار استعدادیابی را به صورت علمی خصوصاً با رویكرد آخرین یافته های كاربردی در دنیا دنبال نماییم و در نهایت اجرای كار را به وزارت ورزش و جوانان و فدراسیون های ورزشی بسپاریم. امیدوارم كه بتوانیم در آینده درباب استعدادیابی علمی به نتایج خوبی دست پیدا نماییم.




1397/11/21
12:40:40
5.0 / 5
4351
تگهای خبر: تیم , فعالیت , ورزش , ورزشی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
بیلیارد