تاكید مربیان تیم های ملی بر لزوم حضور روانشناس در المپیك توكیو
ایت بال: در نشست بررسی عملكرد روانشناختی كاروان ورزشی ایران در بازی های آسیایی، بعضی از مربیان تیم های ملی بر لزوم حضور روانشناس در كنار تیم ها در المپیك 2020 توكیو تاكید داشتند.
به گزارش ایت بال به نقل از ایسنا، الكساندر چیریچ سرمربی تیم ملی واترپلو ضمن اشاره به تاثیر خدمات روانشناسی بر كنترل اضطراب تیمی و رسیدن به تمركز بالاتر اظهار داشت: در بازیهای آسیایی جاكارتا حضور روانشناس كنار تیم ملی واترپلو در انسجام و همدلی تیمی كاملا مشهود بود و تیم ما توانست با آموزش های روانشناختی كه قبل از اعزام به این بازیها دیده بودند و بخصوص در جریان مسابقات عملكرد موفقی داشته باشند. حتی خود من سرمربی با كمك روانشناس تیم توانستم بر هیجانات خود غلبه كنم و در بهبود عملكرد تیم تاثیر مثبتی داشته باشم.
همین طور الیاس اقلیمی سرمربی تیم ملی كانو درباره حضور روانشناس كنار تیم در بهبود عملكرد ورزشكاران اظهار نمود: با توجه به این كه بارها درخواست حضور روانشناس در كنار تیم قایقرانی در بازیهای آسیایی داشتم، این امر محقق نشد. بدون شك اگر همراه تیم روانشناس باز حضور داشت، چندین مدال دیگر باز كسب می كردیم.
رضا میر الماسی مدیر تیم ملی تنیس روی میز باز در این نشست موفقیت های كسب شده در این فدراسیون طی دو پارسال را به خاطر كار بر روی مهارت های روانی ورزشكاران عنوان نمود و اضافه كرد: در موفقیت یك تیم تنها تكنیك حرف اول را نمی زند، بلكه بالا بردن تمركز ورزشكاران از راه آموزش های ذهنی سبب شد تا نوشاد عالمیان در جاكارتا پس از شصت سال به مدال برنز نائل شود. اساسا اگر روانشناس تیم در جریان بازیهای آسیایی كنار ورزشكاران بود، عملكرد بهتری داشتند.
منصوری سرمربی تیم ملی جودو هم ضمن انتقاد نسبت به غیبت مسئولان فدراسیون ها و تصمیم گیرندگان اعزام ها در جلسات روانشناسی اشاره كرد: به نظر می آید برگزاری چنین جلساتی و آشنایی بیشتر با ارزش خدمات روانشناسی برای مسئولین فدراسیون ها لازم است.
قاسمی مدیر تیم ملی وزنه برداری باز با اشاره به عدم آمادگی روانی بعضی از وزنه برداران در جریان بازیهای آسیایی جاكارتا، اظهار داشت: نبود آمادگی روانی لازم در ضمن بازی ها تا حدود زیادی نتایج وزنه برداران را تحت تاثیر گذاشت كه اهمیت این مساله را می توان به تجربه ناموفق این فدراسیون در استفاده از روانشناسان غیرورزشی و ناآشنا اشاره نمود.
در ادامه محمد بیداریان مربی تیم ملی شنا هم به تاثیر عملكرد خوب روانشناس تیم ملی شنا طی سه پارسال به افزایش ركورد شكنی شناگران سپس داشتن تمرینات ذهنی بیشتر اشاره نمود.
درانتها این نشست سرمربیان تیم های ملی ضمن تاكید بر اهمیت حضور روانشناسان متخصص ورزشی در روند آماده سازی تیم ها، از مسئولان فدراسیون ها و كمیته ملی المپیك درخواست نمودند كه در المپیك 2020 توكیو حداقل در مورد رشته های مدال آور ساز و كار حضور روانشناسان تیم ها فراهم گردد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب