ملك محمدی: مربیان خود بهترین روانشناس برای تیم های ملی كشتی هستند
ایت بال: عضو كمیته حمایت علمی از برنامه های فنی تیم های ملی كشتی با بیان این كه مربیان بهترین روانشناس برای تیم های ملی هستند، اظهار داشت: هنوز در تیم های ملی بزرگسالان از وجود روانشناسی كه واجد شرایط باشد و شناخت كافی به كشتی داشته باشد، برخوردار نیستیم و خود مربیان بهترین روانشناس برای تیم های ملی هستند.
دكتر تورج ملك محمدی در گفت وگو با ایسنا، درباره جذب روانشناس برای تیم های پایه كشتی و این كه آیا در رده بزرگسالان هم امكان حضور روانشناس وجود دارد یا خیر؟ اظهار نمود: كشتی یك ورزش خاص و متفاوت از سایر رشته هاست و چون بحث كنترل وزن در آن مطرح است، فشار روانی زیادی روی كشتی گیر است بویژه در مسابقات حساس و مهم این فشار روانی به حدی زیاد است كه اگر روانشناس خود یك كشتی گیر نباشد و شناخت كافی نسبت به كشتی نداشته باشد، در كاهش این فشار روانی تاثیر مثبتی نخواهد داشت.
وی اظهار داشت: در گذشته هم روانشناسان زیادی به فدراسیون كشتی رجوع كردند كه متاسفانه واجد شرایط نبودند و نمی توانستند شرایط كشتی گیر را به خوبی لمس كنند. همین مساله سبب شد تا بازخورد قابل توجهی دریافت نكنیم. اگر از نظر علمی به بحث روانشناسی ورود نماییم، می بینیم كه حضور روانشناس در كنار تیم های ملی كشتی زمانی مفید و نتیجه بخش است كه شرایط كشتی گیر را به خوبی درك كند و همواره در كنار كشتی گیر باشد، نه اینكه یك روز پیش از مسابقات بخواهد كشتی گیر را از نطر ذهنی آماده كند.
عضو كمیته حمایت علمی از برنامه های فنی تیم های ملی كشتی افزود: با عنایت به اعتقادی كه رسول خادم به بحث روانشناسی در تیم های كشتی دارد، در جلسه ای كه با حضور متخصصان در كمیته حمایت علمی از برنامه های فتی تیم های ملی كشتی داشتیم، خود به این مساله اشاره داشت كه بحث حضور روانشناس در كشتی را باید ابتدا از تیم های پایه آغاز نماییم و در صورت رضایت از عملكرد او، در بخش بزرگسالان هم از وجود روانشناس بهره مند شویم.
ملك محمدی تصریح كرد: البته در تیم های ملی بزرگسالان خود سرمربی بهترین روانشناس برای كشتی گیران است. او با حضور در كلاس های مختلف روانشناسی می تواند اطلاعات كافی در مورد تصویرسازی ذهنی، الگوهای مختلف شخصیتی و... را كسب كند و به كشتی گیران در جریان تمرینات منتقل كند. به هر صورت زمانی می توانیم برای تیم های ملی بزرگسالان از وجود روانشناس بهره بگیریم كه از نظر علمی و عملی ورزش كشتی را بشناسد و واجد شرایط باشد. در این صورت از وجود روانشناس در كشتی استقبال خواهیم كرد.
وی در انتها اظهار داشت: هدف از تشكیل كمیته حمایت علمی از برنامه های فنی تیم های ملی كشتی هم بر همین مبنا بوده تا حمایت علمی از برنامه های تیم های ملی كشتی داشته باشیم و در آینده با ارتباط خوبی كه بین متخصصان و مدیران كادر فنی تیم ها تولید می شود، به نتایج خوبی دست پیدا نماییم.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب