ساخت ربات صنعتی برای خطوط دارویی و شیمیایی

ساخت ربات صنعتی برای خطوط دارویی و شیمیایی

ایت بال: پژوهشگران کشور موفق به ساخت ربات صنعتی شدند که از آن می توان در خطوط دارویی وشیمیایی، اتاق های تمیز و مکان هایی که حضور انسان امکان پذیر نیست بهره برد.



به گزارش ایت بال به نقل از پارک فناوری پردیس، علیرضا نوروزیان مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان اظهار داشت: در این شرکت موفق به ساخت ربات اسکارا (SCARA مخفف عبارت Selective Compliance Assembly Robot Arm به مفهوم بازوی ربات مونتاژ انتخابی )بصورت تمام صنعتی و تجاری شده است. ربات اسکارا یکی از محبوب ترین و پرکاربردترین بازوی های صنعتی سری است که کاربرد گسترده ای در صنایع مختلف همچون صنعت دارو سازی دارد و مفهوم جدیدی را برای ربات های خط تولید ارائه کرده است.
وی افزود: این ربات تنها بر روی یک پایه قرار می گیرد و به فضای استقرار کمی نیاز دارد و همین طور با سرعت و دقت تکرارپذیری بالا و قیمت مناسب قابل رقابت با نمونه ربات های خارجی است.
به گفته نوروزیان دلیلهای بسیاری جهت استفاده از این ربات در صنعت و خط تولید وجود دارد که با اهمیت ترین مزیت های آن کاهش هزینه های تولید و افزایش کیفیت محصول و در نتیجه امکان رقابت در بازارهای جهانی است. از دیگر مزایای این ربات می توان به افزایش نرخ تولید، افزایش انعطاف پذیری تولید محصول، کاهش ضایعات و بهبود پروسه تولید، ایمنی و افزایش سلامت کارمندان، کاهش هزینه سرمایه ای باتوجه به کاهش مصرف انرژی و کاهش مصرف مواد اولیه اشاره نمود.
مدیرعامل شرکت اشاره کرد: این ربات می تواند با تجهیز به بینایی ماشین، برای تشخیص اشیا بمنظور کنترل کیفیت، خواندن بارکد و تشخیص متن، دسته بندی محصولات، تشخیص سطح پر شدن مواد و شمارش استفاده گردد.
وی اضافه کرد: همین طور از این ربات می توان در خطوط دارویی وشیمیایی، اتاق های تمیز و مکان هایی که حضور انسان امکان پذیر نیست بمنظور جابجایی، بسته بندی و مونتاژ استفاده نمود.
به گفته نوروزیان ربات تولید شده توسط این شرکت، ۴۸ کیلوگرم وزن داشته و بیشینه جرم قابل جابجایی آن ۵ کیلوگرم است.
وی اشاره کرد: ربات دارای سیستم کنترل PLC جهت اتصال به خط تولید است و پنل اپراتوری با صفحه نمایش رنگی و لمسی ۷ اینچی رابط کاربری آن را بسیار آسان کرده است. دقت تکرار پذیری موقعیتی این ربات نیز در حدود ۰.۱ میلیمتراست.
مدیرعامل شرکت اشاره کرد: در طراحی و ساخت ربات های این شرکت متناسب با نیازهای مشتری، برنامه نویسی و طراحی گریپر صورت می گیرد.


منبع:

1401/01/29
20:50:31
5.0 / 5
386
تگهای خبر: ایمنی , رقابت , سلامت , سیستم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۳
بیلیارد