آخرین وضعیت استادیوم آزادی بعد از جنگ

آخرین وضعیت استادیوم آزادی بعد از جنگ

ایت بال: آخرین وضعیت استادیوم آزادی بعد از جنگ تشریح شد.



به گزارش ایت بال به نقل از خبر آنلاین؛ بعد از حمله وحشیانه دشمن به سالن ۱۲ هزار نفری آزادی تهران، استخر قهرمانی مجموعه ورزشی آزادی که در مجاورت این سالن قرار دارد، هم گرفتار صدمه های جدی شد.

موج انفجار سبب شد بیشتر از ۸۰ درصد شیشه های بیرونی و جایگاه تماشاگران این استخر صدمه ببیند. همینطور در طبقه پایینی مجموعه که ورزشکاران بیش از آن استفاده می کردند، تمامی شیشه ها شکسته یا از جای خود خارج شده بود.

اتاق های مجاور استخر قهرمانی که ورزشکاران از آنها به عنوان رختکن و محل استراحت استفاده می کردند هم بشدت صدمه دیده بود؛ به صورتی که سقف های کاذب تخریب و گچ ها روی اتاق ها آوار شده بود. در مجموع، فضای داخلی و بیرونی استخر شرایط بسیار نامناسبی پیدا کرده بود.

پس از این اتفاق با دستور فوری وزیر ورزش و جوانان جهت بررسی خسارات وارده فدراسیون ورزشهای آبی مبادرت به راه اندازی یک پویش کرد تا این مجموعه خیلی زود به مدار استفاده بازگردد.

با همکاری دفتر فنی و مهندسی وزارت ورزش و جوانان، ارزیابی اولیه خسارات انجام شد و سپس یک مشاور فنی و مهندسی هم به کار گرفته شد تا میزان دقیق صدمه ها به این سازه پرارزش بررسی شود.

با توجه به احتمال زمان بر بودن تأمین منابع مالی، براساس دستور وزیر ورزش، روند بازسازی به شکل فازبندی تعریف شد. فاز اول در ارتباط با فضای داخلی استخر و بخشهایی بود که ورزشکاران به شکل مستقیم از آن استفاده می نمایند و فاز دوم هم به بازسازی شیشه های بیرونی اختصاص یافت.

فدراسیون ورزشهای آبی در چارچوب مسئولیت اجتماعی خود، آمادگی اش را برای اجرای فاز اول و مرمت بخش داخلی استخر اعلام نمود و خوشبختانه با دستور سریع مقام عالی وزارت، عملیات بازسازی بلا فاصله شروع شد. در ۷۲ ساعت ابتدایی، عملیات آواربرداری انجام شد. این آوارها شامل شیشه های شکسته، سقف های کاذب و گچ های فرو ریخته در اتاق ها و راهروها بود. بعد از آن هم بررسی های فنی برای اطمینان از سلامت ستون های اصلی سازه انجام شد که خوشبختانه مشخص شد ستون ها صدمه جدی ندیده اند.

شیشه های این استخر از نوع سکوریت ۱۰ میلی متری و بسیار خاص و کمیاب هستند و احتمال افزایش شکستگی آنها وجود داشت. خوشبختانه با کمک جامعه ورزش، این شیشه ها با دقت از قاب ها خارج و نگهداری شدند. در ادامه، نیروهای متخصص برای انجام گچ کاری، نقاشی، نازک کاری و نصب تجهیزات وارد عمل شدند و در مجموع، روند بازسازی حدود ۱۷ تا ۱۸ روز زمان برد.

بدین ترتیب پس از انجام عملیات عمرانی و بازسازی، استخر آزادی از امروز شنبه رسما فعالیت خویش را از سر گرفته و ورزشکاران تمرینات خویش را آغاز نموده اند. همینطور تا زمان تکمیل فاز دوم، ورود و خروج ورزشکاران به شکل موقت از مسیر تونل و درِ تأسیسات صورت خواهد گرفت.

با توجه به قدمت بالای این سازه و کم توجهی های صورت گرفته در سالهای گذشته، در جریان بازسازی اخیر تمامی اتاق های بخش پایینی مجموعه هم نقاشی، نورپردازی و اصلاح سقف های کاذب شدند.

در این بازسازی، بازنگری و اورهال تأسیسات استخر و سالن بدنسازی هم انجام شد. نکته مهم این که بخشی از این اقدامات ارتباطی با خسارات ناشی از انفجار نداشت و بیشتر به سبب فرسودگی و استهلاک سالهای گذشته انجام شد.

همچنین فضای داخلی مجموعه استخر هم از منظر بصری اصلاح شده و فضای داخلی استخر، بخصوص بخشهایی که ورزشکاران بیشترین استفاده را از آن دارند، حالا نسبت به گذشته شرایط بسیار بهتر و زیباتری پیدا کرده و با استفاده از گیاهان طبیعی در فضای استخر، محیطی آرامش بخش تر و روحیه بخش تر برای ورزشکاران فراهم شده. در جریان بازسازی، تغییراتی هم در ضلع شمالی استخر به وجود آمد و بخشی از نمای شیشه ای مجموعه حفظ شد که جلوه زیبایی به فضای داخلی داده است.


منبع:

1405/02/22
11:55:50
0.0 / 5
51
تگهای خبر: آنلاین , جت , سالن , سلامت
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۲
لینک دوستان ایت بال
بیلیارد