برگشت ۲ دوومیدانی کار ایران از کره جنوبی زمان اعلام رای نهائی
ایت بال: سخنگوی کارگروه رسیدگی به پرونده دوومیدانی کاران در کره جنوبی آخرین وضعیت ورزشکاران را تشریح کرد.
به گزارش ایت بال به نقل از خبر آنلاین؛ ایرج اکبرلو در گفت و گو با آنا، درباره ی آخرین وضعیت دوومیدانی کاران بازداشت شده در کره جنوبی و عدم اطلاع رسانی دقیق در این زمینه اظها داشت: بعد از برگزاری دادگاه نهایی، میان مسئولان قرار شد که تنها سفارت و وزیر وزرش در جریان باشند و اطلاع رسانی هم توسط وزیر صورت گیرد. بعد از آن هم دو نفر تبرئه و دو نفر محکوم شدند که حال مراحل تجدیدنظر را طی می کنند.
وی درباره ی برگشت افراد تبرئه شده گفت: هم اکنون، باتوجه به محدودیت های ارتباطی، خبر جدیدی در دست نیست، اما تا جایی که ما اطلاع داریم و خانواده ها هم اعلام نموده اند، احیانا تا اواخر خرداد، وضعیت غائی مشخص خواهد شد. اگر رأی تجدیدنظر تأیید شود، دو نفری که تبرئه شده اند بازخواهند گشت.
اکبرلو اضافه کرد: رأی اولیه صادر شده و بعد از آن، دو نفری که تبرئه شدند از انفرادی خارج شده اند و الان در هتلی مخصوص افرادی که مشکل خاص و ویزا ندارند، مستقر هستند و باید تا زمان آماده شدن ویزا در آنجا بمانند. ویزا آماده است و اجازه خروج نیز دارند، اما ابتدا باید رأی تجدیدنظر بصورت رسمی ابلاغ شود. باید منتظر تعیین تکلیف دو نفر دیگر هم باشند، چونکه هم ما و هم طرف مقابل نسبت به رأی اعتراض کرده ایم. باتوجه به انتقال از زندان به بیرون، احیانا مشکلی برای آن دو نفر وجود ندارد و امیدواریم تا خردادماه بازگردند.
وی درباره ی احتمال این که این ورزشکاران از وقایع اخیر کشور باخبر هستند یا خیر اظهار داشت: متاسفانه به سبب این که ارتباط ما بوسیله فضای مجازی بود، اکنون ارتباط مستقیم محدود شده است. اما بطور قطع بوسیله سفارت در جریان هستند و سفارت آنها را رها نکرده است. همین طور با خانواده های خود در ارتباط هستند و احیانا دو نفری که خارج شده اند تماس دارند.
اکبرلو در پاسخ به این پرسش که آیا با وکلای این پرونده در کره جنوبی در ارتباط هستند یا خیر اظهار داشت: ما در ارتباط نیستیم و آنها با وزیر و سفارت در ارتباط هستند.
منبع: ایت بال
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب