ضرورت نظارت بر مدیریت ناكارآمد در فوتبال

ضرورت نظارت بر مدیریت ناكارآمد در فوتبال

فوتبال فقط یك پدیده ورزشی نیست و از ابعاد فرهنگی و اجتماعی برخوردار بوده و عامل نشاط، ایجاد هویت و غرور ملی است. با این وجود ضرورت نظارت بر مدیریت ناكارآمد این ورزش پرطرفدار بیشتر از همیشه احساس می شود.



به گزارش ایت بال به نقل از ایرنا، در چند سال قبل مدیریت ناکارآمد در فوتبال سبب شده از ثمرات فوتبال بی نصیب و شاهد نارضایتی عمومی و سرخوردگی در جامعه باشیم. شاید به جرأت بتوان گفت طی ۲ سال قبل شاهد بدترین اتفاقات تاریخ فوتبال بوده ایم؛ بی انضباطی در برگزاری فینال جام حذفی، رعایت نشدن صرفه و صلاح در عقد و فسخ و هم اجرای قرارداد «مارک ویلموتس»، حجم قابل توجه پرونده ها ضد فدراسیون و باشگاه های ایرانی در فیفا و دادگاه عالی حکمیت ورزشی و محکومیت های ناشی از آنها نظیر میلیون های دلار جرائم مالی و بسته شدن پنجره نقل و انتقالات همچون نتایج این سوء مدیریت بوده که زمینه تحقیر کشور را بدنبال داشته است.

تجربه نشان داده که مدیران حاکم بر فدراسیون و سازمان لیگ نه تنها اراده ای برای اجرای قانون، برخورد با فساد و اصلاح سیستم نظارتی حاکم بر آن ندارند بلکه انفعال و بی رغبتی ایشان زمینه فرار متخلفان و تضییع حقوق فدراسیون را فراهم نموده است. حاکمان سازمان لیگ هرزگاهی و بعد از سرباز کردن عوارض دمل ناشی از نابسامانی موجود در فوتبال تلاش می کنند با انجام چند حرکت ایذائی و رسانه ای خویش را نزد افکار عمومی تطهیر نمایند.

تابستان گذشته بود که یک دستگاه نظارتی با همکاری دادستانی تهران به تخلفات گسترده در مجموعه مالی سازمان لیگ ورود کرد. متهم اصلی این پرونده با صدور قرار مناسب تحت پیگردهای قضائی قرار گرفت. لیکن تا به این لحظه سازمان لیگ هیچ اقدام حقوقی برای استیفای منابع تضییع شده آن سازمان در دستگاه قضائی انجام نداده است. البته این مشی سازمان لیگ مسبوق به سابقه بوده و برپایه شنیده ها در سنوات گذشته حجم قابل توجهی از مطالبات آن سازمان از اسپانسرها وصول نشده است.

هفته گذشته هم ضابطین دستگاه قضائی در جهت اقدامات مقابله ای برای برخورد با فساد در فوتبال از بخش های مختلف سازمان لیگ بازرسی کردند. بنابر اطلاعات واصله از یک منبع مطلع در این بازرسی ها مقادیر قابل توجهی اسناد و ابزار جعل اسناد مالی کشف و ضبط شد. به نظر می رسد سوء مدیریت و ضعف نظارت مدیران فوتبالی همچون عوامل رشد و نهادینه شدن فساد در سازمان فوتبال بوده و انگیزه های انتخاباتی مانع شده تا مدیران فوتبالی باوجود تکالیف قانونی، همچون قانون ارتقاء سلامت اداری و مقابله با فساد، برنامه ای برای اصلاح و برخورد با فساد ساختاری در فوتبال داشته باشند.

با تمامی این تفاسیر، ضمن تقدیر و تشکر از دستگاه قضائی در برخورد و مبارزه با فساد انتظار است توجه ویژه ای به فوتبال و فعالیتهای ناسالم آن داشته و با ورود بهنگام و استفاده از تمامی ظرفیت های قانونی به سالم سازی این ورزش و رسیدگی به قصور و تخلفات مدیران آن اقدام نماید.



منبع:

1399/08/28
13:51:57
5.0 / 5
959
تگهای خبر: باشگاه , جت , سلامت , سیستم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۱
بیلیارد