معاون وزیر علوم خبر داد:

پاسخگویی به 115نیاز فناورانه واحدهای صنعتی حوزه صنایع غذایی

پاسخگویی به 115نیاز فناورانه واحدهای صنعتی حوزه صنایع غذایی

به گزارش ایت بال معاون پژوهشی وزارت علوم تحقیقات و فناوری اظهار داشت: موسسه صنایع غذایی تابحال به ۱۱۵ نیاز فناورانه واحد صنعتی در این صنعت ورود پیدا كرده است.


به گزارش ایت بال به نقل از از مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به منظور آشنایی با عملکرد و فعالیتهای مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی از این مؤسسه بازدید نمود. دکتر غلامحسین رحیمی شعرباف، صنعت غذا را با عنایت به اهمیت موضوعات سلامت، ایمنی و امنیت غذایی مهمترین صنعت کشور قلمداد کرد و اضافه کرد: این صنعت به صورت مستقیم با سلامت جامعه در ارتباط می باشد و وزارت علوم از ارتقاء جایگاه این موسسه حمایت های لازم را به عمل می آورد. وی با اشاره به اینکه اغلب قریب به اتفاق مراکز پژوهشی در کشور وابسته به دانشگاه ها هستند افزود: موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی تنها موسسه پژوهشی مستقل کشور در حوزه غذا است که وابسته به وزارت عتف فعالیت می کند و این امر نشان دهنده توجه ویژه این وزارت به بحث پژوهش در صنعت غذا است. رحیمی شعرباف بیان نمود: وزارت علوم بر پشتیبانی از این موسسه تاکید دارد و در مقابل وظیفه این مرکز پژوهشی تحکیم جایگاه خود در میان تولید کنندگان صنایع غذایی است. وی مشارکت بیرونی ۹۶ درصدی در قراردادهای پژوهشی این موسسه را مثبت ارزیابی کرد و اظهار داشت: تمرکز بیشتر بر پژوهش های تقاضا محور نکته ای کلیدی در عملکرد موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی به حساب می آید و خوشبختانه این موسسه تابحال عملکرد قابل توجهی داشته که با عنایت به گستردگی صنعت غذا باید تلاش بیشتری نسبت به رفع مشکلات صنعت غذا و چالش های پیش روی کشور داشته باشد. دکتر «قدیر رجب زاده»، رئیس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی هم در این بازدید بیان نمود: شناسایی چالش های ملی در بحث ایمنی و امنیت غذایی و عرضه راهکارهای برون رفت از بحران های موجود، شامل طراحی جیره های غذایی در شرایط بحران، کاهش ضایعات مواد غذایی، عرضه دانش فنی تولید مواد اولیه در صنایع غذایی با هدف کاهش وابستگی همچون مهمترین اقدامات این موسسه در سال های اخیر بوده است. وی ضمن اشاره به پاسخگویی به نیازهای فناورانه ۱۱۵ واحد صنعتی و سازمان اجرایی در این موسسه در بازه زمانی ۹۸-۹۷، بیان کرد که تعاملات موسسه و صنعت غذا در چارچوب همکاری با واحدهای تحقیق و توسعه، انجام پروژه های تحقیقاتی مشترک و عرضه دانش فنی، عرضه خدمات آزمایشگاهی، عرضه خدمات آموزشی و دانش افزایی و عرضه خدمات مشاوره ای صورت می گیرد. شایان ذکر است دکتر رضا نقی زاده، مشاور معاون پژوهش و فناوری و دکتر محمد سعید سیف مدیر کل دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر رحیمی را در این سفر همراهی کردند.


منبع:

1399/07/27
11:41:50
5.0 / 5
1412
تگهای خبر: آموزش , ایمنی , خدمات , سلامت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۴
بیلیارد