در صندوق نوآوری محقق می شود؛

تسهیل همكاریهای فناورانه با اختصاص خط اعتباری ویژه

تسهیل همكاریهای فناورانه با اختصاص خط اعتباری ویژه

به گزارش ایت بال معاون توسعه صندوق نوآوری و شكوفایی ریاست جمهوری اظهار داشت: آمادگی داریم و می توانیم برای تسهیل همكاریهای فناورانه میان ایران و سایر كشورها خط اعتباری ویژه در صندوق نوآوری در نظر بگیریم.



به گزارش ایت بال به نقل از صندوق نوآوری و شكوفایی ریاست جمهوری، دكتر سیاوش ملكی فر اظهار داشت: برای تامین مالی شركت های دانش بنیان سه دسته حمایت اصلی تحت عنوان تسهیلات، توانمندسازی و سرمایه گذاری در نظر گرفته شده است؛ در حوزه تسهیلات ما خدمات بسیار متنوعی مانند تسهیلات نمونه سازی، تسهیلاتی كه برای صنعتی شدن به شركت های دانش بنیان پرداخت می شود، تسهیلات اشتغالزایی، سرمایه در گردش، تامین فضای استقرار و برخی خدمات دیگر داریم؛ بگونه ای كه صندوق را بیشتر به واسطه تسهیلاتی كه دارد، می شناسند.
معاون توسعه صندوق نوآوری و شكوفایی عنوان كرد: در حوزه سرمایه گذاری، صندوق هنوز جوان است. ما پارسال به صورت جدی وارد این حوزه شدیم. سیاست ما در این عرصه پرهیز از ورود مستقیم به مقوله تامین مالی شركت های دانش بنیان است، بنابراین كوشیده ایم تا با كمك صندوق های پژوهش و فناوری به این شركت ها كمك نماییم، چون كه خیلی از آنها در مراحل خاصی از رشد خود نیازمند سرمایه های خطرپذیر هستند. از همین رو امسال بودجه های بسیار خوبی برای استارت آپ ها و شركت های دانش بنیان در نظر گرفته شده است. ما می توانیم تا ۸۰ درصد از منابع مورد نیاز شركت های دانش بنیان و استارت آپ ها را فراهم نماییم.
وی در ادامه با اشاره به خدمات توانمندسازی صندوق نوآوری و شكوفایی به شركت های دانش بنیان و فناور، اظهار داشت: این نوع خدمت لازمه ادامه حیات شركت های دانش بنیان است. خدمات توانمندسازی جنبه بلاعوض دارد و در هیات عامل سوم صندوق نوآوری و شكوفایی بودجه این تسهیلات امسال نسبت به سه سال قبل بیشتر از ۱۰ برابر شده است. این خدمات قابلیت نقد شدن ندارد و در چارچوب خدمت به شركت های دانش بنیان ارائه می شود.
ملكی فر، كمك به شركت های دانش بنیان برای حضور در نمایشگاه های داخلی و خارجی و عرضه محصولات فناورانه خود در این نمایشگاه ها، كمك به دریافت خدمات مالكیت فكری، كمك به دریافت استانداردهای جهانی، عرضه مشاوره های لازم و هم آموزش را همچون خدمات صندوق نوآوری و شكوفایی در حوزه توانمندسازی برشمرد و تصریح كرد: خدمات این صندوق تاثیر خوبی بر حوزه دانش بنیان داشته است. ما امروز در حدود چهار هزار و ۴۰۰ شركت دانش بنیان داریم كه پارسال دو هزار شركت از این تعداد شركت ها از خدمات صندوق نوآوری و شكوفایی بهره برده اند و تابحال چیزی در حدود هزار و ۲۰۰ محصول دانش بنیان به كمك خدمات صندوق به مرحله تولید صنعتی رسیده است.
پیشنهادهای همكاری صندوق به میهمانان خارجی كارگاه بین المللی STI
معاون توسعه صندوق نوآوری و شكوفایی اظهار داشت: چند پیشنهاد به كشورهای میهمان برای همكاری با صندوق نوآوری و شكوفایی داریم. اول اینكه ما می توانیم با تبادل لیستی از نیازهای فناورانه در نهادهای مشابه كشورهای مختلف، همكاریهای فناورانه میان ایران و سایر كشورها را برقرار نماییم، به این صورت كه نیازهای فناورانه آنان را در چارچوب فهرستی دریافت كرده و شركت های دانش بنیان توانمند ایرانی در این زمینه را به آنان معرفی نماییم تا محصول مورد نیاز خویش را با قیمت و كیفیتی قابل رقابت از آنها تهیه كنند.
وی اضافه كرد: علاوه بر این ما برای ایجاد صندوق های مشترك تخصصی در حوزه های مختلف همچون فناوری پیشرفته، مواد پیشرفته و… آمادگی داریم و می توانیم برای تسهیل همكاریهای فناورانه میان ایران و سایر كشورها خط اعتباری در نظر بگیریم.
ملكی فر در انتها با تاكید بر اینكه صندوق نوآوری و شكوفایی ریاست جمهوری آمادگی میزبانی از نشست های تبادل تجربه در مورد سیاست گذاری، ترویج علم و… را دارد، اظهار داشت: همینطور از ایجاد و راه اندازی نمایشگاه های دایمی محصولات دانش بنیان ایرانی در سایر كشورها هم استقبال می نماییم. البته تابحال هم در سه كشور چین، تركیه و آذربایجان، نمایشگاه های دایمی با حمایت صندوق فعالیت خویش را شروع كرده و محصولات فناورانه ایرانی در آنها به معرض نمایش گذاشته شده است.

1398/03/29
14:44:14
5.0 / 5
4110
تگهای خبر: آموزش , استاندارد , خدمات , رقابت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۳
بیلیارد